Uusia värejä ja pintatekstuureja

'The 2018 Collection'

Sopiakseen nyky trendeihin ja -kehitykseen, on Rieder lisännyt mallistoonsa laajan valikoiman lisäprosesseja yksittäisten rakennusten päällystämiseksi. Lasikuidulla vahvistettu betoni, concrete skin, tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia tulostaa kuvia paneelin pintaan, valaista kuvioita, leikata koristeita tai kirjaimia, tai liittää kohokuvioista pintaa. Yhteistyössä suunnittelijoiden kanssa Rieder on tuonut tänä vuonna markkinoilla kaksi uutta värikokoelmaa sekä neljä ainutlaatuista tekstuuria.

Uudet värit

Perinteisten rakennusmenetelmien, puun ja tiilen käytön innoittamana luotiin uusi värikokoelma 'bricky' ja 'timber'. Näiden värien käyttö lasikuidulla vahvistetussa betonissa on vallankumouksellista. Kehityksessä on käytetty lämpimiä, luonnosta insipiraationsa saaneita värejä. The timber -kokoelma perustuu maanläheisiin ruskean sävyihin ja puun ulkonäköön, tarjoten rustiikin tyylin skandinaavisella vivahteella. The bricky kokoelma on sen sijaan hyvin värikäs ja eloisa. Se pohjautuu loistaviin punaisen eri sävyihin, jotka muistuttavat vanhojen tiilitalojen värimaisemaa.

Uudet värisävyt ovat ennen kaikkea luotu tukemaan puu- ja tiilirakentamista. Bricky on tiilien värimaailmaa, mutta sen tarkoitus ei ole imitoida tiiltä. Niinikään timber -värikartta sopii yhteen puun sävyjen kanssa, mutta tarkoitus ei ole korvata puuta.

2018 timber & bricky värikartta (pdf)

Lisätietoja väreistä valmistajan sivuilta

Uudet pintastruktuurit

Uudet tekstuurit lisäävät elävyyttä ja syvyyttä mille tahansa julkisivulle. Eri rakenteet luovat jännittävän vuorovaikutuksen valon ja varjon välillä, joka muuttuu näkökulmasta riippuen. Neljä uutta tekstuuria avaavat lisää vapautta arkkitehdeille ja tilaa yksittäisille ideoille. Eri ominaispiirteet korostavat entistä paremmin betonin ja luonnollisen ulkonäön ominaisuuksia.

Pintastruktuurien yleisesite 2018 (pdf)

Lisätietoja valmistajan sivuilta