Seroc mukana Aalto Yliopistolla järjestettävässä Forum Wood Building Nordic 2016:ssa

Viidettä kertaa järjestettävän konferenssin aiheena on "Progress Through Collaboration".

Puuarkkitehtuurin lisäksi konferenssissa käsitellään käytännön esimerkkien kautta puuteollisuuden, tuotantotekniikoiden tai digitaalisen suunnittelun uusia mahdollisuuksia sekä puunkäytön sisäilmavaikutusten ja julkisen sektorin päätöksien avaamia näköaloja puurakentamiseen. Uusimpien puutuotteiden ja ratkaisujen lisäksi konferenssissa esitellään suuri joukko tieteen ja tekniikan asiantuntijoita sekä liiketoiminnan ja suunnittelun johtohahmoja Suomesta ja eri puolilta maailmaa. Tavoitteena on oppia kokemuksista eri puolilta maailmaa ja kehittää puurakentamista entistä kansainvälisemmäksi ja kilpailukykyisemmäksi. Lisätietoja sekä muun muassa konferenssin ohjelma- ja esiintyjälistan löydät täältä.

Seroc esittelee osastollaan 28 ekologisen ja paloturvallisen, suomalaisesta metsästä jalostetun TRESPA®-puukomposiitin

TRESPA® METEON® on uuden sukupolven arkkitehtuuria ja antaa lähes rajattomat mahdollisuudet rakennusten julkisivujen suunnitteluun lukuisilla eri värivaihtoehdoilla, pinnan rytmeillä ja esteettisillä profiileilla. Kaarevat elementit, upotetut kuvat sekä pyöristetyt paneelit antavat rakennuksen julkisivulle lisää syvyyttä ja luonnetta. TRESPA® julkisivulevyt ovat aina suoria eivätkä vääntyile, asennus on nopeaa ja vaivatonta riippumatta säätilasta tai vuodenajasta. Ne ovat erinomainen valinta tuulettuvalle julkisivulle, joka energiatehokkuutensa ja taloudellisuutensa vuoksi vähentää huomattavasti myös ilmastoinnin tarvetta. Levy suojaa seinärakennetta ja sen kunnossapito ja korjaus on helppoa. Kaikki TRESPA® ratkaisut sisältävät useita piilokiinnitysvaihtoehtoja. Helposti puhdistettavat levyt ovat UV-kestäviä eikä niiden väri haalistu ajan saatossa.

CE-merkityn TRESPA® METEON®:n julkisivulevyt ovat 70% puupohjaisia. Niiden materiaali on valmistettu puupohjaisista kuiduista sekä lämpökovettuvasta hartsista. Saatavilla paloluokassa FR B-s1, d0 sekä B-s2, d0. Levyillä on kymmenen vuoden takuu. Lue lisää TRESPA®:n eduista ja kotimaisista referensseistä.

Tutustu myös uuteen, upeaan, valoilla ja heijastuksilla leikkivään TRESPA® METEON® Lumen värimaailmaan katsomalla video täältä!