Kiinnitysjärjestelmä kaikille julkisivumateriaaleille

Ihanteellinen Suomalaiseen ilmastoon

Kevyt ja tuulettuva julkisivu sopii hyvin suomalaiseen ilmastoon. Tuulettuvassa julkisivussa levyt asennetaan runkojärjestelmän avulla rakenteeseen siten, että ilma kiertää julkisivuseinän takana poistaen diffuusiokosteuden. Monipuolisten arkkitehtonisten mahdollisuuksien lisäksi tämä rakennustapa tarjoaa huomattavia ekologisia ja taloudellisia etuja.

Tuulettuva julkisivu suojaa sään vaikutuksilta ja pidentää rakennuksen käyttöikää. Monikerroksisen rakenteensta ansiosta se suojaa myös melulta. Se minimoi lämpötilakuormitusta ja pitää rakennuksen ulkoseinät ja lämpöeristyksen jatkuvasti kuivina. Julkisivun taustan tuuletus säätelee rakennuksen kosteustasapainoa ja huolehtii sisätilojen ihanteellisesta ilmanlaadusta.

Energiaa säästävä

Tuulettuva julkisivu on energiaa säästävä julkisivu: seinäkiinnikkeiden säädettävyys mahdollistaa kaikkien haluttujen paksuisten eristysmateriaalien käytön. Energian säästö johtaa hiilidioksidipäästöjen minimointiin. Tuulettuvan alumiinirakenteen osien kierrätettävyys on 100%.

Allface -kiinnitysjärjestelmä on korkealaatuinen, taloudellinen ja turvallinen kiinnitysjärjestelmä, joka soveltuu lähes kaikkien julkisivumateriaalien asennusrungoksi. Tällä järjestelmällä julkisivustasi tulee onnistunut, varma, tyylikäs ja selkeä kokonaisuus, joka nostaa kohteesi arvoa ja arvostusta.

Lue lisää Allface-kiinnitysjärjestelmän eduista ja hyödyistä sekä kiinnitysmenetelmistä esitteestä (pdf).
Valmistajan kotisivut.

Referenssikohteita Suomessa

Herttoniemen metroasema, fibreC & Allface 1.40

Referenssikohteita maailmalla