Yksilöllistä suunnittelua

Rakenteen materiaalit, kuten korkeapainelaminaatti, kuitusementti, terrakotta ja metalli täyttävät kaikki väriin, pintakäsittelyyn ja muotoon liittyvät toiveet, ja kun ne yhdistetään taustatuulettuvaan julkisivuun älykkäällä kiinnitysjärjestelmällä, saadaan aikaan rajattomasti arkkitehtonisia mahdollisuuksia.

Monimutkaisessa kasettiverhouksessa käytettävän älykkään kiinnitysjärjestelmän on vastattava moniin haasteisiin, tässä me voimme auttaa.

Tarjoamme rakennuttajalle ja suunnittelijalle alumiinirunkoratkaisut, jotka sisältävät myös insinööriemme laskelmat ja työpiirustukset. Palvelumme takaa täsmälliset laskenta-asiakirjat ja mahdollistaa tarkat tarjoukset. Toteutusvaiheessa insinöörimme tekevät myös työpiirustukset, jotta asennuksen lopputulos olisi paras mahdollinen.

Optimaalisen kiinnitysjärjestelmän ratkaisuehdotuksia

Palvelumme perustuvat tekniseen asiantuntemukseemme ja erityiseen sovellustietämykseemme, laadukkaisiin tuotteisiimme sekä toimitusaikojemme joustavuuteen. Neuvomme tarvittaessa mielellämme parhaan mahdollisen kiinnitysratkaisun valinnassa ja ehdotamme asiakkaan toivomuksia vastaavaa, mahdollisimman taloudellista kiinnitysmallia.

Rakenteiden mitoitus, kiinnitysjärjestelmän määritys ja graafinen esitys tehdään asennussuunnitelman avulla. Olennaisten projektitietojen, kuten seinän kunnon, maksimimomenttiarvojen, verhousmateriaalin, koon, paneelien painon, ilmaston jne., perusteella suoritamme tarvittavat staattiset analyysit (vaaditaan usein viranomaisten toimesta julkisen rakennuksen turvallisuuden todentamiseksi) ja selvitämme projektille parhaiten soveltuvan kiinnitysjärjestelmän.

Lue lisää Allface-kiinnitysjärjestelmästä (pdf)

Ota yhteyttä!