Gentas G-Ext® on uuden sukupolven korkeapainelaminaatti, joka soveltuu puurakentamiseen ja on peruskoulun kestävä

G-Ext on ulkokäyttöön soveltuva erittäin kestävä ja tuulettuva julkisivulevyratkaisu, jonka värivalikoima lähes rajaton. G-Ext levyt ovat helppo puhdistaa, koska akryylipinnoitteessa ei ole melamiinipinnoille tyypillisiä mikropoimuja. G-Ext pinta kestää kemikaaleja, happosateita ja saasteita, koska ne ovat EBC (Electon Bean Curing) ja UV+ pinnoitteita. G-Ext julkisivulevyillä on tehtaan 10 vuoden takuu.

G-Ext levyt ovat mekaanisesti kestäviä. Niiden taivutus- ja iskulujuus sekä naarmuuntumattomuus tekevät levyistä peruskoulun kestäviä. Levyjä voi työstää, leikata ja muotoilla eikä leikkauspintaa tarvitse käsitellä erikseen. G-Ext kestää UV-säteilyä, kosteutta ja kemikaaleja värin muuttumatta vuosikymmeniin. G-Ext ei ime vettä.

G-Ext levyjen paloluokka on B-s1, d0, joten se soveltuu kerrostalojen julkisivumateriaaliksi ja on turvallinen myös palotilanteessa. G-Ext soveltuu hyvin mm. puurakentamiseen, koska se valmistetaan pääosin puusta.

G-Ext ei sisällä asbestia eikä myrkyllisiä kloriineja ja soveltuu siten mm. elintarviketeollisuuteen, laboratorioihin ja sairaalarakennuksiin.

G-Ext menetelmä sisältää erilaisia kiinnitystapoja mm. piilokiinnitykset.


Seroc & G-Ext


G-Ext EBC ja G-Ext UV+ kestävät pohjolan olosuhteissa ja sopivat puurakentamiseen

Gentas valmistaa EBC (Electron Beam Curing) tekniikalla korkealuokkaisia Wood, Natural Stone ja Concrete -sarjan levyjä. EBC-tekniikka takaa luonnollisen ja kauniin kuvioinnin, joka kestää kaikissa olosuhteissa.

G-Ext UV+ levyt ovat yksivärisiä ja poikkeuksellisen UV-kestäviä levyjä, joissa on lähes rajattomat värivaihtoehdot ja useita eri kokoja.

Värit ja koot

Referenssikohteita