Imar - vuodesta 1931

Imar’n metalliratkaisut mahdollistavat julkisivun täydellisen räätälöinnin. Rajattomat mahdollisuudet tarjoavat rakennuksille ainutlaatuista luonnetta ja persoonallisuutta erinomaisella suorituskyvyllä. Ratkaisut ovat kestäviä, turvallisia sekä palamattomia (Euro Class A1). Ne päästävät luonnonvalon sisätiloihin, vähentävät energiankulutusta ja ovat pitkäkestoisia vaatien vain hyvin vähän huoltoa.

Metallista veistetään arkkitehdin unelmia kuvaava pintamateriaali. Aistielämyksiä luodaan korkeilla ja matalilla kohokuvioilla, lävistyksillä sekä rei'ityksillä eri pintastruktuureihin. Metalli on kuin tyhjä kangas, johon voidaan yhdistää sanoja, hetkiä ja käsitteitä unohtumattomalla tavalla. Se on taikuutta muunnella julkisivu maisemiksi, tekstuureiksi tai todellisiksi kuviksi, jopa ajatukseksi, mielialaksi tai tunteeksi.

Imar pintastruktuurien kirjoon kuuluu useita eri rakenneperheitä, kuten Vector, jonka muodot matkivat luonnonelementtien ajatonta liikehdintää. Tai Imaging, joka mahdollistaa ajatusten sulauttamisen osaksi arkkitehtonista elementtiä tekstein, kuvin, maisemin, jopa tuntein. Katso kuvagalleriat alempana.

Imar Green - ympäristöystävällinen prosessi

Jokainen projekti analysoidaan tarkasti sijainnin ja käyttötarkoituksen mukaan siten, että prosessin ympäristövaikutukset saataisiin minimoitua.

• Rakennuksen tehokkuus optimoidaan minimoimalla auringon säteily sisätiloihin eliminoimatta kuitenkaan luonnonvaloa.
• Sopivimmat raaka-aineet valitaan jokaista projektia varten erikseen, määritellään materiaalin minimitiheys jotta mahdollisimman vähän materiaalia menisi hukkaan.
• Käytetään raaka-aineita, jotka sisältävät suuria prosentuaalisia määriä kierrätettäviä materiaaleja.
• Kaikki tuotantoprosessissa käytetyt materiaalit kierrätetään.

Käyttökohteet

Julkisivut
Sisäkatot
Aidat ja kaiteet
Metallityöt
Teollisuuden sovellukset

Materiaalit

Alumiini
Teräs
Harjattu teräs
Ruostumaton teräs
Kupari
Sinkki
TitaaniViimeistelyprosessit

Rei'itetty
Laajennettu
Kohokuvioitu
Kuvioitu, painettu
Taivutettu
Hiottu
Lakattu
Eloksoitu
Galvanoitu
Kiillotettu

Imar Vector - orgaaninen pintarakenne

Imar Motion - kiinteä pintarakenne

Imar Splash - volyymia ja valoa

Imar Imaging - kuvia, kuvioita, tunteita ja ajatuksia...

Imar Air - "läpinäkyvä" verkko

Imar Orography - erilaisia geometrisiä kuvioita

Imar Constellation - uniikit sisäkatot