Ympäristöystävällinen Trespa

Trespa® Meteon® on uuden sukupolven arkkitehtuuria ja antaa lähes rajattomat mahdollisuudet rakennusten julkisivujen suunnitteluun lukuisilla eri värivaihtoehdoilla, pinnan rytmeillä ja esteettisillä profiileilla. Kaarevat elementit, upotetut kuvat sekä pyöristetyt paneelit antavat rakennuksen julkisivulle lisää syvyyttä ja luonnetta.

Meteon® julkisivulevy on valmistettu koristeellisesta puukomposiitista (HPL, High Pressure Laminate), jonka UV-säteilyä, happosateita sekä saasteita kestävä kiinteä pinta valmistetaan käyttäen TRESPA®:n omia ainutlaatuisia, patentoituja menetelmiä, kuten EBC- (Electron Beam Curing) sekä DF- (Dry Forming) pintakäsittelyt. Materiaali, joka koostuu puukuiduista sekä lämpökovettuvasta hartsista on valmistettu korkeissa paineissa ja lämpötiloissa näin aikaansaaden erittäin vakaa ja tiheä paneeli, jossa on erinomainen lujuus-paino -suhde.

Trespa® julkisivulevyjen asennus on nopeaa ja vaivatonta riippumatta säätilasta tai vuodenajasta. Ne ovat erinomainen valinta tuulettuvalle julkisivulle, joka energiatehokkuutensa ja taloudellisuutensa vuoksi vähentää huomattavasti myös ilmastoinnin tarvetta. Levy suojaa seinärakennetta ja sen kunnossapito ja korjaus on helppoa. Kaikki Trespa® ratkaisut sisältävät useita piilokiinnitysvaihtoehtoja.

Trespa® Meteon® julkisivulevyä on saatavilla sekä vakio- että tehostetun paloturvallisuuden (FR, Fire Retardant) laatuisena. Levyillä on kymmenen vuoden takuu. Lue lisää Trespan kotisivuilta.

Tutustu uuteen, upeaan valolla ja heijastuksella leikkivään Trespa® Meteon® Lumen värimaailmaan katsomalla alla oleva video, värikartan löydät täältä!

Huoleton Trespa® - helppo pitää puhtaana!

As Oy Gunillankallio, Mellinintie 5 Helsinki

Arkkitehtitoimisto Helamaa & Pulkkinen Oy
Trespa®Meteon Metallics Satin 8mm 500m²
Malachite green M35.7.1
Azurite blue M21.3.4
Graphite grey M21.8

TRESPA® Suomessa

Viherkallion koulu, Espoo

Liipolan koulu, Lahti

KOy Solistintie, Helsinki

Parvekekorjaukset Trespa 10 mm, 1500 m²

TRESPA® maailmalla