Kevyt ja kestävä kuorielementtijulkisivu

Ulman polymeerikomposiittilevyn pinnalla on erityinen gelcoat-pinta, joka antaa erinomaisen suojan muun muassa UV-säteiltä ja muilta ympäristön haitallisilta tekijöiltä. Levyjen laadukas materiaali koostuu erityisestä piidioksidin ja kvartsin kiviaineksesta, jonka sideaineena toimii polyesterihartsi.

Tämä kevyt ja tuulettuva kuorielementti sopii hyvin suomalaiseen ilmastoon ominaisuuksiensa ansiosta. Ulma polymeerilevyjen ekologisuus ja kestävyys yhdessä muiden ensiluokkaisten ominaisuuksien, kuten korkean iskunkestävyyden, kemiallisten aineiden ja sään kestävyyden kanssa tekevät siitä erinomaisen vaihtoehdon sekä uudisrakentamiseen että saneerauskohteisiin. Lisäksi kuorielementit ovat hyvin kevyitä, värinsä säilyttäviä, energiaa säästäviä ja helposti puhdistettavia.

Seroc edustaa Suomessa Ulman komposiittilevyjä ja erityisesti Vanguard- sekä Creaktive -tuotelinjoja. Vanguard-levyä on saatavana kolmea eri pintastruktuuria lukuisissa eri väreissä, lisätietoja täällä. Creaktive kuorielementti puolestaan mahdollistaa loputtomien pintastruktuuri- ja värivaihtoehtojen maailman, lisätietoja täältä!

 

Fazerin toimitilojen saneeraus

Katso lisää!

 

NOKIAN KIRJASTO

Katso lisää!