Tyregrip edistää liikenneturvallisuutta

Kevyen liikenteen määrät Suomessa ovat jatkuvassa voimakkaassa kasvussa, pyöräilyn ollen maamme suosituin kuntoliikuntamuoto. Liikennekulttuuria ja -turvallisuutta edistääkseen Seroc on lanseerannut Suomessa Tyregrip-pinnoitteen, jota käytetään maailmalla paljon kevyen liikenteen kaistamaalauksissa. Tuote on uudenlainen epoksipohjainen kylmäpinnoite, joka kestää erinomaisesti liikenteen mekaanista rasitusta sekä bensiiniä ja öljyä, eikä sen maalaus tarvitse erikoistyökaluja.

Karkeapintaisen Tyregripin ansiosta asfaltin kitkaominaisuus paranee huomattavasti, jolloin jarrutusmatka lyhenee oleellisesti ja näin pinnoitteen ansiosta vältytään useammilta tapaturmilta ja onnettomuuksilta. Kitkaominaisuus toimii hyvin myös sateella. Tyregrip-pinnoitteet ovat yleisessä käytössä Euroopassa useiden, sekä kirkkaampien että hillittyjen värien valikoimalla. Maaliin on myös lisättävissä heijastava ominaisuus, mikä lisää turvallisuutta entisestään.

Tyregrip on helppo levittää asfaltin päälle ja sen reaktioaika on nopea. Katu voidaan avata liikenteelle vielä samana päivänä.

Tyregrip-tuotteet ovat siirtyneet osaksi Semtun tuotevalikoimaa, tuotteet on tilattavissa osoitteesta tilauspalvelu@semtu.fi.