Pysäköintiratkaisut

Liikenteen yhä kasvaessa Ruuhka-Suomessa on matelevien autojonojen lisäksi tullut autoilijoille toinen epäkohta eteen - pysäköintipaikan löytyminen alkaa olla jokapäiväinen ongelma. Asiaan löytyy kuitenkin ratkaisu - Seroc Oy on laajentanut tuotevalikoimaansa uudella tuoteryhmällä, joka on tilansäästävä pysäköintijärjestelmä.

Nykyisin yksi maailman metropolien rakentamisen megatrendi on automaattinen pysäköintijärjestelmä, jossa sekä tilankäyttö että käyttäjien mukavuus ja turvallisuus on huomioitu parhaalla mahdollisella tavalla.

Klaus-pysäköintiratkaisut ovat edullisia ja luotettavia menetelmiä, joista on hyvät kokemukset kaikkialla maailmassa. Suomessa Klaus-pysäköintiratkaisuille on tarvetta kasvavasti. Klaus säästää tilaa ja on edullinen ratkaisu toimitilarakentamisessa.

Seroc-Klaus -palvelu sisältää myös suunnitteluavun ja hinnoittelun budjetointia varten.

Todellinen tilan- ja kustannusten säästäjä

Tilaa säästävä pysäköintijärjestelmä kuuluu nykyaikaisiin kiinteistöihin. Ne voidaan sijoittaa jopa vanhoihin pysäköintihalleihin. Suunnitteluohje uusissa kiinteistöissä tavallisesti on 25 m2/auto. Käyttämällä 2-kerroksista Klaus-nostinta voidaan tilantarve pienentää 17 m2/auto. Ratkaisu ei heikennä liikenteen sujuvuutta.

  • Kerrosnostimet nostavat 2-3 autoa päällekkäin. Saneerauskohteissa esim. 2-kerroksinen nostinsarjan 2015 korkeuden tilantarve on vain 2.90 m. Uudiskohteisiin voidaan pysäköiminen optimoida, jolloin tehokkaimpia ratkaisuja ovat esim. G62 tai G63.
  • Lavajärjestelmien avulla optimoidaan lattian pinta-ala tehokkaasti pysäköintiä varten siirtämällä autoja vaakatasossa. Tehottomat ajoväylät saadaan siten hyötykäyttöön. Menetelmät soveltuvat hyvin myös saneerauskohteisiin.
  • Puoliautomaattiset pysäköintijärjestelmät, ”parkkiautomaatit”, koostuvat useista kerroksista ja vierekkäisistä paikoista. Tehokkaan tilankäytön vuoksi järjestelmässä on vain yksi tyhjä paikka. Muut paikat ovat käytössä.
  • Suljetuissa automaattisissa pysäköintijärjestelmissä auto jätetään ”eteiseen” ja ohjataan automaattisesti pysäköintitilaan, joka voi olla useassa kerroksessa. Lähdettäessä auto ”tilataan” käännettynä takaisin eteiseen.

Lue lisää www.klausparking.com