No Slides Entered.

TRESPA® TOPLAB®

Turvalliseen ja kestävään laboratorio-, tutkimus- ja opetusympäristöön.

Tänä päivänä toiminnallisilta olosuhteilta, kuten laboratorioilta, vaaditaan tarkkojen säädösten ja standardien noudattamista. Oikean materiaalin valitsemisella on tässä ratkaiseva merkitys. Trespa® Toplab® tarjoaa kolme tuotelinjaa, jotka täyttävät korkeimmatkin vaatimukset tarjoten samalla houkuttelevaa ja ajatonta viimeistelyä väreineen ja visuaalisine pintastruktuureineen.

Kaikki kolme Trespa® Toplab® tuotelinjaa ovat korkealaatuista, puupohjaisista kuiduista ja lämpökovettuvasta hartsista valmistettua korkeapainelaminaattia. Tuotelinjat yhdistävät kaikki perusvaatimukset (mm. pitkäkestoinen pintahygienia, isku- ja naarmunkestävyys, joustavuus ja helppokäyttöisyys) esteettisiin ominaisuuksiin, jotka osaltaan lisäävät työntekijöiden ja vierailijoiden positiivisia käyttökokemuksia.

Trespa® Toplab®PLUS

Traspan ainutlaatuisella, patentoidulla EBC-teknologialla (Electron Beam Curing) valmistettu Toplab®PLUS on erityisen helposti puhdistettavissa ja se kestää todella hyvin suuriakin määriä aggressiivisia kemikaaleja. Sillä on myös luontainen antibakteerinen ominaisuus ilman erikseen lisättyjä mikrobien lisäaineita. Trespa® Toplab®PLUS paneelit ovat ihanteellinen valinta ympäristöön, jossa hygienia, saastumisen välttäminen, kestävyys, ergonomia ja turvallisuus ovat tärkeitä. Trespa® Toplab®PLUS on maailmanlaajuisesti käytössä laboratorio-olosuhteissa, mukaan lukien kemialliset ja mikrobiologiset ympäristöt.

Trespa® Toplab®VERTICAL

Ihanteellinen ympäristöihin, joissa bakteerit ja lika ovat todellinen uhka. Trespa® Toplab®VERTICAL tarjoaa kemiallisesti kestäviä ja antibakteerisia pintaratkaisuja laboratorio-olosuhteisiin ja toiminnallisiin sovelluksiin, kuten kalusteisiin, erityisen pinnan omaaviin moduulielementteihin, höyrykaappien vuorauksiin sekä tiloihin jossa syntyy nestemäistä roisketta. EBC-teknologialla valmistetun tuotteen pinta on sileä ja se kerää hyvin vähän likaa, ja on näin helppo pitää puhtaana. Trespa® Toplab®VERTICAL on saatavana standardina sekä palonkestävänä.

Trespa® Toplab®BASE

Pitkäikäiseksi ja hyvännäköisesksi suunniteltu Trespa® Toplab®BASE tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn opetus-, laboratorio- ja laitossovelluksiin, jossa kemiallinen vastustuskyky ei ole ratkaisevaa. Sen melamiinipinta kestää erinomaisesti naarmuuntumista ja jatkuvaa käyttöä, säilyttäen ulkonäkönsä hyvänä pitkään. Trespa® Toplab®BASE on käyttökestävyytensä vuoksi ihanteellinen materiaali säännöllistä käyttöä ja puhdistusta vaativiin pöytä- sekä kaapistokokonaisuuksiin. Kosteus ei ole haitallista sen pinnalle, levyt ovat homeenläpäisemättömät.

Lataa Trespa® Toplab® -esite (pdf)

Kuopion Kaarisairaala

Arkkitehtitoimisto Pekka Lukkaroinen Oy / Partanen & Lamusuo Oy

Trespa® Toplab® ALuminium Grey 10 mm, Allface 0.40 piilokiinnityksin.

Lastenklinikka Pilvilinna