Seroc on yritys, joka ei perustu byrokraattiseen, hienojen titteleiden astuttamaan hybridiorganisaatioon. Tällainen organisaatiomalli on mielestämme vanhanaikainen eikä palvele ketään. Haluamme olla lähellä asiakastamme asiantuntemuksella, rennon ystävällisesti ja luotettavasti parhaan kykymme ja taitomme mukaan. Aina projektin ensi askeleista sen valmistumiseen saakka.

Mennyt.

Serocin kehitys moderniksi rakennusalan yritykseksi juontaa vuoteen 1942, jolloin silloinen emoyhtiö Semtu Oy perustettiin palvelemaan sodan runtelemaa Suomea jälleenrakentamisessa. Semtun päätoimiala oli tuolloin ja on edelleen kehittää ja toimittaa tuotteita ja ratkaisuja betoni- ja rakennusteollisuudelle. 1950-1980–luvut olivat yritykselle vakaata kasvun aikaa, jolloin se keskittyi omaan tuotantoon mm. perustamalla oman tehtaan Seinäjoelle. Tänä päivänä yritys on vakavarainen konserni, toimien myös Baltiassa ja Venäjällä Pietarin alueella.

Suomessa 1990-luvulta lähtien uudisrakentamisen rinnalle tärkeäksi segmentiksi nousi myös vuosituhannen puolenvälin jälkeen, 1960-1970–luvuilla valmistettujen rakennusten peruskorjaaminen. Seroc erkautui entisestä emoyhtiöstään vuonna 1996. Yritys profiloitui markkinoille valmiiden rakennusmateriaalien maahantuojana, jonka tuotteita olivat mm. tuulensuojalevyt, Bitulit-levyt, vanerilevyt, MDF-levyt jne. Tämä uudistus pitkän historian ohella osoittautui merkittäväksi kilpailutekijäksi yritykselle luoden pohjan tämän päivän menestykselle. Vuodesta 2007 lähtien Seroc on toiminut julkisivu- ja sisäverhouslevyjen edustajana. Tuotteitamme ovat mm. fibreC, Trespa, Allface, Moeding ja Alucobond.

Seroc tänään.

Viimeisten parinkymmenen vuoden aikana rakennustavat ja -tekniikat ovat kehittyneet maailmalla huimaa vauhtia. Yrityksen tavoite on kehittää myös Suomalaista rakentamista ja osaamista esittelemällä ja lanseeraamalla maassamme korkealuokkaista eurooppalaista rakennusteknologiaa, kuten valmiita rakennusosatuotteita ja asennusjärjestelmiä.

Serocin toimintastrategia perustuu palkittujen uutuuksien löytämiseen Euroopasta ja maailmalta ja niiden tuomiseen Suomen markkinoille. Yrityksen edustamia huippulaadukkaita ja innovatiivisia tuotteita ovat käyttäneet tunnetut arkkitehdit, kuten eräs maailman nimekkäimmistä alan visionääreistä, Zaha Hadid, luodessaan täysin uudenlaista rakentamistyyliä jota ei ole koskaan aikaisemmin maailmalla nähty. Zaha Hadid Architects on suunnitellut muun muassa Zaragoza Pavillon Bridge -sillan Espanjan Ebro-joella. Sillan rakenteissa on käytetty yhteensä 29.000 fibreC kuitubetonilevyelementtiä (11.000m²), jota Seroc edustaa Suomessa.

Olkoon kyseessä sitten iso tai pieni tarve, haluamme tarjota asiakkaillemme markkinoiden parasta. Vahvuuksiamme vuosikymmenten kokemuksen ja osaavan henkilöstön lisäksi on linjakas ja kattava tuotevalikoima, hyvät kontaktit Euroopassa sekä asiantunteva palvelumme. Ota rohkeasti yhteyttä!